Region

Svet

Dragana Mirković o predstojećem koncertu: Biću bolja od same sebe!

Dragana Mirković je zakazala koncert u Kombank Areni za 3. oktobar. Ona vredno radi i otkriva detalje vezane za nastup, kao što su broj pesama i dužina trajanja samog koncerta.

Dragana Mirković o predstojećem koncertu: Biću bolja od same sebe!Dragana Mirković zbog Arene otkazala sve ostale nastupe
Pevačica Dragana Mirković je odlučila da veoma obraduje svoje fanove u Srbiji i okolini time što je zakazala koncert u Kombank Areni za 3. oktobar. Kako sama kaže, potrudiće se da bude bolja od same sebe i usreći publiku.

"Ja sam presrećna zbog reakcija da ću organizovati koncert i to mi je tek sada potvda da sam donela pravu odluku", kaže pevačica.

"Od juna neću držati koncerte jer moram da se pripremama za koncert u Beogradu, a na repertoaru će se naći između 47 i 50, a kocert će trajati dok izdržim", dodaje Dragana i kaže: "Ono što mogu da garantujem jeste da će koncert trajati dugo, da ću pevati uživo i dati sve od sebe. Tehnička podrška je iz inostranstva koja će sigurno proverena i dobra, a ja ću se potruditi da budem bolja od one Dragane iz pošlosti".

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Printscreen Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>