Svet

Region

Princ Hari i Kresida Bonas raskinuli zbog novca?

Princ Hari i Kresida Bonas raskinuli su svoju dvogodišnju vezu pre nekoliko dana, a prema izjavama bliskih prijatelja, mladi par odlučio je da se rastane zbog problema koji su nastali oko novca.

Princ Hari i Kresida Bonas raskinuli zbog novca?



Ništa od venčanja: Raskinuli princ Hari i Kresida Bonas!
Prošlog vikenda par je trebao da otputuje na venčanje prijatelja princ Harija, ali je Kresida morala sama da plati svoju avionsku kartu koja je koštala 650 funti. Bivša igračica nije želela da izdvoji toliki novac, jer smatra da je njen izabranik dovoljno veliki kavaljer i da ukoliko želi da ide sa njim, sam treba da joj plati kartu, prenosi Dnevnik.hr.

Kresida je Hariju postavila pitanje vezano za njihovu zajedničku budćnost, a njegov odgovor doveo je do raskida veze. Prijatelji para tvrde, kako bi uskoro moglo da se dogodi i pomirenje, ali da Kresida i dalje ne želi da se uda za princa.

Hari i Kresida upoznali su se preko prijateljice i princeze Evegnije,a svoju vezu pokušavali su dugo da sakriju od očiju javnosti. Međutim, par je nedavno viđen na večeri, a Kresida je pre mesec dana prisustvovala i prvo, službenom događaju kraljevske porodice.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>