Region

Svet

Adilova ispovest nakon Pinkovog Festivala: Dragi moji, beskrajno vam hvala!

Adil Maksutović se nakon završenog Pinkovog festivala, koji se juče održao, oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i zahvalio svima koju su ga podržali uprkos medijskom linču kroy koji prolazi.

Adilova ispovest nakon Pinkovog Festivala: Dragi moji, beskrajno vam hvala!



Pevač Adim Maksutović se putem društvene mreže Fejsbuk oglasio i zahvalio za poršku koju su mu pružili saradnici i fanovi tokom Pinkovog muzičkog festivala.

"Dragi moji, beskrajno vam hvala na podršci i lepim rečima. Vi ste razlog zbog kojeg nisam posustao kada mi je bilo najteže. A svi znate kroz šta sam prošao od decembra 2013. godine. Da taj tabloidni linč još uvek traje uverili ste se sinoć. Ali ne bih da komentarišem, ništa novo kad sam ja u pitanju.

Posebno se zahvaljujem svim ljudima koji su izdvojili novac za sms glasove. U ova najcrnja vremena svaki dinar znači i siguran sam da su se mnogi koji me vole dvoumili da li da pošalju meni glas ili da odvoje taj novac svojoj deci sutra za užinu..

Zeleo bih da se zahvalim glavnim i odgovornim urednicima televizije Pink što su ne obazirući se na tabloidne naslove, 5 meseci emitovali moje pesme i emisije na Pinkovim kanalima i što su mi isključivo zbog kvaliteta moje muzičke numere dozvolili da budem jedan od učesnika festivala. Pohvalio bih i sve ljude u organizaciji jer se zbog njihove ljubaznosti ni u jednom momentu nisam osećao kao "prosjak" već kao ravnopravni učesnik.

Veliko hvala sponzorima festivala na nagradi "Zlatni mikrofon" koju sam dobio. Ovo je još jedno priznanje da je ono čime se bavim i od čega živim valjano i da još uvek ima ljudi koji objektivno ocenjuju kvalitet melodije, teksta, aranžmana i interpretacije izvođača... Sa tim u vezi želim da se zahvalim genijalnom Banetu Opačiću koji je komponovao pesmu "Prosjak i kralj" i napisao ovaj najemotivniji tekst u mojoj dosadašnjoj karijeri, kao i maestru Ogiju Radivojeviću na fantastičnom aranžmanu.

Moram da napomenem da me je izuzetno obradovalo glasanje novinara Saleta Jovanovića, ali ne zato sto mi je dao maksimalni broj bodova, već zbog propratnog komentara... Sale... Ja sam već zauzeo mesto prosjaka i kralja, ali ti si ozbiljan car. Nisam očekivao da imaš toliko sluha. Još jednom hvala svima na podrsci i sve cestitke ostalim pobednicima!"

Autor: A.K.
Foto: Facebook/Adil Maksutović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>