Region

Svet

Marija Šerifović o Eurosongu: Ne bih nikad ponovo učestvovala, ne bih podnela da izgubim

Marija Šerifovć priznaje da nikada nije slavila 1. maj, pa je i ove godine ostala kući, a još jedan od razloga je solistički koncert koji se održava 11. maja, pa je obaveze sputavaju da uživa u prazniku.

Marija Šerifović o Eurosongu: Ne bih nikad ponovo učestvovala, ne bih podnela da izgubimMarija Šerifović otkrila gosta na koncertu: Danijel Kajmakoski i ja ćemo prašiti zajedno!
Pevačica Marija Šerifović kaže da joj 1. maj kao praznik ne predstavlja ništa, samo joj se dopada to što se tog dana ne radi. Ona je takođe otkrila da ne bi nikad učestvovala u Evrosongu.

"Verovali ili ne, nikad nisam slavila 1. maj i jedino što mi se uvek dopadalo kod tog praznika jeste što se ne radi."

A da li tog dana uživaš?

"Po prirodi sam hedonista i nije mi potreban Praznik rada da bih se opustila i uživala. Svaki dan je odmor ako nemam ništa pametnije da radim. Kad se drugi odmaraju, meni je najteži radni period jer pripremam važne projekte, kao što je to sada slučaj."

Kako gledaš na Evrosong. Da li je to takmičenje postalo bezvredno?

"Nije. Važno je da nas ima, a verujem da će Tijana Dapčević ove godine biti odlična."

Da li bi ponovo učestvovala?


"Ne verujem. Bilo bi teško posle prvog mesta osvojiti, recimo, peto ili šesto."

Još uvek vlada veliko interesovanje za tvoju knjigu „Ispovest“. Jesi li zadovoljna prodajom i komentarima?

"Komentari me, iskrena da budem, od starta nisu specijalno interesovali, jer da sam se vodila tom logikom, ne bih ni snimala film, seriju, a potom napisala knjigu. Ali, svakako, do mene su stizali razni komentari, s tim što one zlonamerne odavno ne konstatujem. Dobre pamtim i analiziram jer me ponekad nauče novim stvarima."

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Marija Serifovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>