Region

Svet

Olja Karleuša je u sigurnim rukama, uz sebe ima čak dva MMA borca! (Video)

Pevačica Olja Karleuša sigurno nema razloga da brine za svoju bezbednost budući da pored sebe ima dva jaka muškarca, supruga Predraga i sinčića Pavla, koji su obojica veoma posvećeni borilačkim veštinama.

Olja Karleuša je u sigurnim rukama, uz sebe ima čak dva MMA borca! (Video)Ekskluzivno! Olja Karleuša završila snimanje spota za novu pesmu! (Foto)
Suprug Olje Karleuše, Predrag Petrović, je dugogodišnji sportista u borilačkim sportovima. Svoju mladost posvetio je boksu, rvanju i ekstremnim treninzima, a sve u cilju sportskog duha. Kako saznajemo, svoje stečene veštine svakim danom prebacuje na sina Pavla Petrovića koji ima samo 5 godina, a već uveliko pokazuje da je nasledio veliki talenat od tate.

Na kraju, ostaje im još samo da i Olju, Pecinu suprugu i Pakijevu mamu, polako uvedu u svoj borilački svet kako bi i sama sledila njihovu strast ka sportu, jer je poznato da je sport najbolja osnova zdravog i borbenog duha. 

Ekipa našeg portala dokopala se ekskluzivnog snimka na kom tata i sin vežbaju poput pravih MMA profesionalaca, stoga pogledajte video.Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Svet Plus, Screenshot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>