Lepota

Ljubav

Ljubi, ljubi, ali... Kad Seka Aleksić šalje poljubac - glava se lako gubi! (Foto)

Kad Seka Aleksić lično uputi poljubac na našu adresu, teško da mu muški deo redakcije može odoleti... A ni žene ne ostaju ravnodušne na ovakav prizor pa se iznova nameće isto pitanje - u čemu je tajna njenog izgleda?

Ljubi, ljubi, ali... Kad Seka Aleksić šalje poljubac - glava se lako gubi! (Foto)



Fanovi je ponosno nazivaju Kraljicom estradnog neba, za prijatelje je samo Seka, a onima koji uporno akcentuju njen stil oblačenja poručuje samo jedno - Da, to sam ja!

Louboutin vs. Seka Aleksić - idealan seksi spoj erotičnosti i ženstvenosti (Foto)
Dok Fejsbuk stranica Seke Aleksić svakodnevno okuplja fanove pa iz dana u dan magična cifra njenih najvernijih pratilaca raste, njih 663.000 nam, nadamo se, neće zameriti što je pevačica ovoga puta mislila isključivo na naš portal te nam poslala neodoljivi poljubac za laku noć...



Iako nas je uhvatila pomalo nespremne i prijatno iznenadila u sitne sate, ovim putem ćemo joj uzvratiti istom merom - doduše tekstualnim poljupcem, ali nikako nećemo preskočiti pitanje: čemu duguje zahvalnost za ovoliku dozu šarma, vedrine i prirodne lepote?

I dok nestrpljivo čekamo sledeće iznenađenje poželećemo Seki ugodnu noć i lepe snove, a njenim fanovima što više ovakvih fotografija.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>