Region

Svet

Vlado Georgiev i ekipa: Barba otkrio specijalne goste na koncertu u Areni?

Vlado Georgiev će se na spektakularan način predstaviti beogradskoj publici 16. maja u Kombank Areni, a čini se da je odlučio da otkrije i koga će kao veliki domaćin te večeri ugostiti na bini.

Vlado Georgiev i ekipa: Barba otkrio specijalne goste na koncertu u Areni?



Vlado Georgiev obara rekord, Kombank Arena očekuje 30.000 ljudi! (Foto)
Ne znamo da li će šarmantni Barba zaista biti domaćin ovim vrsnim izvođačima, ali ekipa koju je za sada nezvanično, fotografijom, otkrio na društvenoj mreži obećava mnogo više od dobrog koncerta i kvalitetne muzike.

I dok nam sam kantautor zvanično ne potvrdi hoće li mu raspoloženo društvance sa slike praviti društvo i 16. maja na spektakularnoj kružnoj bini na centralnom delu Arene, koja u samoj najavi garantuje atmosferu neviđenog spektakla na našim prostorima, zamislićemo bar na trenutak kako bi to zvučalo uz 30.000 ljudi...

 


Jedno je sigurno - ukoliko Dado Glišić, Željko Vasić i Saša Kovačević budu specijalni gosti Vlade Georgieva, neće to biti samo uspešan koncert - biće pravi raj za srce i dušu, a sentimentalne pripadnice lepšeg pola koje u većini čine publiku na Barbinim koncertima,  uživaće u hitovima velikih zavodnika.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/ Vlado Georgiev

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>