Region

Svet

Pink Music Festival: Pobednik je Milan Stanković!

Pobednik prvog Pink Music Festivala je Milan Stanković koji je osvojio dve nagrade - nagradu publike i nagradu Youtube-a. Nakon prolaska u finale, u oštroj konkurenciji sa ukupno 16 budućih hitova, sms glasovima publike odlučeno je da je Milan Stanković apsolutni pobednik ovog muzičkog festivala u organizaciji televizije Pink.

Pink Music Festival: Pobednik je Milan Stanković!



Pink Music Festival: Ceca Ražnatović poput princeze na sceni! Njoj i Aci Lukasu dodeljen prestižni zlatni gramofon!
U finale Pink Music Festivala plasiralo se 16 numera koje su izvođači ponovo predstavili publici u finalnoj večeri. Zahvaljujući SMS glasovima gledalaca, dobili smo i prvog pobednika prestižnog Pinkovog muzičkog festivala, a to je Milan Stanković sa budućim velikim hitom "Luda ženo", koji je pored nagrade publike osvojio i nagradu za najviše pregleda na Youtube muzičkom kanalu.

Dugo najavljivani festival koji se ove godine po prvi put održao u organizaciji RTV Pink upravo je završen, a od ukupno 2000 prijavljenih kompozicija u polufinalnoj večeri izabrano je dvadeset i šest izvođača, koji su se sinoć predstavili publici. Šesnaest najboljih numera koje su dobile najveći broj sms glasova publike, plasiralo se direktno u večerašnje finale, a nakon izvedenih numera dodeljene su i specijane nagrade.

Najviše poena od strane novinarskog žirija osvojila je Viki Miljković sa pesmom "Flaster na usta". Sponzori festivala dodelili su tri nagrade, prvu je osvojio Dženan Lončarević, druga je pripala Adilu, dok je treća uručena bendu Lexinton. Youtube nagradu osvojio je Milan Stanković sa pesmom "Luda ženo". Šesnaest finalista glasalo je između sebe, pa je nagrada kolega otišla u ruke Marine Visković.

Autor: J.B. / B.B.
Foto: Facebook/Pink Music Festival

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>