Region

Svet

Pink Music Festival finale: Adil Maksutović - Svi su imali bolji nastup od mog, pevanje ne komentarišem!

U finalu Pink Music Festivala nastupio je Adil Maksutović sa pesmom "Prosjak i kralj", a nakon izvedene numere, pevač je u bekstejdžu izjavio, kako su do sada svi izvođači imali bolji nastup od njega, dok pevanje nije želeo da komentariše.

Pink Music Festival finale: Adil Maksutović - Svi su imali bolji nastup od mog, pevanje ne komentarišem!Pink Music Festival finale: Adil, Željko Šašić i Željko Samardžić raznežili lepši pol hitičnim baladama!
Adil Maksutović nastupio je na Pink Music Festivalu sa pesmom "Prosjak i kralj", a nakon završenog nastupa, Ognjenu Amidžiću je izjavio kako su svi izvođači imali bolji nastup od njegovog, dok je za pevanje kroz osmeh rekao da ne želi da komentariše.

Adil smatra da njegova pesma zaslužuje pobedu, ali da se ne opterećuje previše sa tim, jer je balada "Prosjak i kralj" već postala veliki hit.

Budite uz portal Svet Plusa i pratite dešavanja sa Pink Music Festivala. Našim čitaocima dočaraćemo atmosferu iz studija u Šimanovicima i prvi vas obaveštavati o nastupima i plasmanima finalista tokom večeri. Glasajte za vašeg favorita, jer od vaših glasova zavisi ko će postati prvi pobednik festivala.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>