Region

Svet

Pink Music Festival: Veliko finale počelo! Pratite sve uživo na Svet Plusu!

Finalno veče Pink Music Festivala upravo je počelo na TV Pink. 16 izvođača ponovo će se predstaviti publici, a kompozicija sa najvećim brojem glasova poneće titulu prvog pobednika. Našim čitaocima dočaraćemo atmosferu iz studija u Šimanovicima i prvi vas obaveštavati o nastupima i plasmanima finalista tokom večeri.

Pink Music Festival: Veliko finale počelo! Pratite sve uživo na Svet Plusu!



Pink Music Festival: Pobednika saznajemo večeras! Finalisti spremni, poslušajte još jednom sve pesme (Video)
Sinoć je na Pink Music Festivala predstavljeno 26 kompozicija, od kojih je zahvaljujući sms glasovima publike njih 16 ostvarilo direktan plasman u finale, to su: Ledeni Kvas bend, Anabela, Viki Miljković, Željko Samardžić, Adil Maksutović, Milan Stanković, Goga Sekulić, Tropiko bend, Maja Berović, Željko Šašić, Marina Visković, Dženan Lončarević, In Vivo, Lexington bend, Šako Polumenta i Dado Polumenta.

Specijalni gosti muzičkog festivala biće Ceca Ražnatović,  Jelena Rozga, Željko Joksimović, Dragana Mirković i mnogi drugi. U finalnoj večeri biće dodeljene nagrade žirija, publike, finalista, sponzora, kao  i priznanje učesniku čija pesma ima najviše pregleda na Jutjubu. Budite i sutra od 21h uz televiziju Pink i naš portal. Pobednika Pink Music Festivala izabraće publika svojim sms glasovima, koja je već od sinoć   mogla da glasa glasati za svog favorita.

Autor: J.B./B.B.
Foto: Facebook/Pink Music Festival

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>