Region

Svet

Eurosong 2014 sve bliže: Tijana Dapčević otputovala u Dansku! (Foto)

Tijana Dapčević će sa pesmom To The Sky predstavljati Makedoniju na Eurosongu 2014 u Kopenhagenu, a pred sam put u Dansku pevačica i njena dobra prijateljica Marija Kilibarda napravile su pomalo neobičnu selfi fotografiju, kojom su pozdravile fanove putem Tvitera

Eurosong 2014 sve bliže: Tijana Dapčević otputovala u Dansku! (Foto)Premijerno: Tijana Dapčević - To The Sky, pesma sa kojom Makedonija ide na Eurosong 2014! (Video)
Tijana Dapčević otputovala je danas u Kopenhagen, gde će od  6. do 10. maja, predstavljati Makedoniju na Eurosongu koji se ove godine održava u Danskoj. Pevačicu su na aerodrom ispratile Marija Kilibarda i nekoliko prijateljica kako bi joj poželele sreću i ostvarenje što boljeg plasmana na takmičenju. A šarmatna vditeljka i pevačica napravile su i "oproštajni" selfi pred put, koji su podelile sa fanovima putem Tvitera.Srbija ove godine nema predstavnika na prestižnom takmičenju, iz kako se navodi finansijskih razloga, dok Irska važi za jednog od glavnih favorita ove godine. Zemlje sa prostora bivše Jugoslavije, prema kladiionicama, ne stoje baš najbolje, čak im se ne predviđa ni prolaz u finale.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Tijana Dapcevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>