Region

Svet

Željko Mitrović i Saša Popović na tajnom sastanku: Ništa od saradnje

Vlasnik i direktor Pink televizije Željko Mitrović i direktor Grand produkcije Saša Popović sastali su se u tajnosti u petak kako bi se dogovorili oko eventualne dalje saranje. Međutim, nisu pronašli zajednički jezik.

Željko Mitrović i Saša Popović na tajnom sastanku: Ništa od saradnjeŽeljko Mitrović ukida emisije Granda: Gledaoci zaslužuju kvalitetniji program!
Posle iznenadne odluke Željka Mitrovića da sa programa ružičaste televizije skine tri popularne emisije - "Grand paradu", "Grand šou" i "Narod pita", on se ponovo sastao sa Sašom Popovićem. Ipak, odlučili su da je ipak najbolje da ne obnavljaju saradnju, saznaje Blic.

Saša Popović uvodi rok muziku na Grand televiziju!
Ni Mitrović ni Popović nisu bili dostupni za komentar posle ovoga, dok je PR Pinka kratko poručio: "Ništa od novog dogovora, naša odluka je konačna".

"Zvezde Granda" ostaju na programu Pinka do septembra, dok se ne završi ova sezona, a emitovanje posle toga je zasad neizvesno. "Bravo šou" startuje sa emitovanjem u petak u 21h, umesto "Grand šoua", dok će mesto emisije "Narod pita" emitovane ponedeljkom, zauzeti novi šou program "Vreme zabave".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>