Region

Svet

Sandra Obradović: Istina o Slobinom i mom raskidu

Voditeljka emisije "Ništa za sakriti" na televiziji Pink Sandra Obradović konačno je otkrila sve detalje oko raskida sa pevačem Slobodanom Vasićem. Posle njihovog raskida u medijima se dosta polemisalo oko razloga njihovog razlaza i bola koji je Sandra navodno nanela svom opsesivnom dečku Slobi.

Sandra Obradović: Istina o Slobinom i mom raskidu



Na celu ovu priču koja je bila prenapumpana od strane novinara Sandra je izjavila:

"Od početka zabavljanja nismo želeli da se eksponiramo na taj način, jer ja to nikada ne radim i ne volim da pričam o svom dečku. No, posle raskida, pojedini časopisi su lansirali neistine o našoj vezi. Jedino što sam ja izjavila je da Sloba i ja više nismo zajedno. Nikada nikome nisam rekla da me je on proganjao, niti da me je čekao ispred zgrade, kao ni da ga se plašim. To su sve neistine. Ništa slično nisam rekla za njega i neprijatno mi je što je to objavljeno. Istina je da smo se zabavljali nešto više od tri meseca i da nam je bilo lepo dok je veza trajala, a kada je prestalo da bude lepo, prekinuli smo."

Po medijima se govorilo da je u trenutku kada je voditeljka definitivno objavila raskid, pet godina mlađi Sloba je pričao kako su oni još uvek u ljubavi.

"Mi smo tada imali neke razmirice, ali i ono što je on pričao za novine istrgnuto je iz konteksta. Ne želim da patetišem, ali usledio je konačni razlaz. Netačno je bilo sve što je potom objavljeno: Slobodan nije psihopata, a ja nisam rasipala njegov novac, niti pila hektolitre šamanjca na njegov račun. Ti navodi su mi i smešni, a on je sve to demantovao. Nije u redu da on bude u javnosti pogrešno predstavljen, posebno što je to loše i za njegovu karijeru. On je mnogo dobar momak. Bilo mi je neprijatno kada je objavljeno da sam ga predstavila kao nekoga ko me proganja, a on nije mogao da poveruje da sam to rekla."

Kako Sandra ne ostaje u kontaktu sa bivšim momcima, tako nije ni sa Slobom pa ne zna u kakvoj se emotivnoj situaciji sada nalazi i da li ju je preboleo.

"Ne bih ni ulazila previše u to, jer sam stavila tačku na našu vezu. Ne viđam se s njim, ali smo ostali u normalnim odnosima, odrasle smo osobe i nemamo problem u komunikaciji. Nisam imala potrebu da demantujem nešto što nisam ni rekla, ali sada vidim da su se spekulacije nastavile. Priče su dodate, čak i izrežirane, a ništa loše nisam rekla o njemu. Imam lepo mišljenje o Slobi. On je mlad i perspektivan, i čeka ga odlična karijera."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>