Region

Svet

Katarina Grujić i Boris Stamenković do jutra slavili uz strasne poljupce! (Foto)

Katarina Grujić i njena jača polovina, maneken Boris Stamenković proslavili su u manjem društvu prvih milion pregleda Kaćinog spota za hit pesmu "Lutka", u beogradskoj kafani "Stara pesma".

Katarina Grujić i Boris Stamenković do jutra slavili uz strasne poljupce! (Foto)



Premijera: Katarina Grujić - Lutka! Vruće scene Kaće i Borisa u spotu za novu pesmu! (Video)
Pevačica Katarina Grujić i njen dečko, maneken Boris Stamenković su rešili da proslave milion pregleda pevačicinog spota za novu pesmu "Lutka", pa su sa manjim društvom rezervisali sto u beogradskoj kafani "Stara pesma".

Par je krajem nedelje rezervisao sto u prestoničkoj kafani, a spontano organizovanu proslavu uvećale su pesmama brojne Katarinine kolege. Kada je pred mikrofon stao Sloba Vasić, golupčići su nazdravili, a usledili su i brojni strasni poljupci. Kako je veče odmicalo, "slavljenici" je na uvce zapevala Sanja Maletić, a odličnu atmosferu napravio je i popularni klupski pevač Nemanja Staletović.

U kafani su to veče viđeni i fudbaler Vladimir Stojković, maneken Miloš Radičević, ali i brojne druge javne ličnosti. Boris i njegova draga slavili su do kasno u noć, a već sada je sigurno da će Katarinina nova pesma biti hit predstojećeg leta.



Autor: A.K.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>