Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispali Nikola Nemešević Nemeš i Marija!

Nikola Nemešević Nemeš i Marija ispali su iz Plesa sa zvezdama. Spektakularni šou je za njih završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa Igorom Lazićem Nigorom i Jelenom, kojima je ovo bio već drugi duel od početka šoua.

Ples sa zvezdama: Ispali Nikola Nemešević Nemeš i Marija!



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Nigor i Jelena, Nemeš i Marija! Vlado Georgiev specijani muzički gost!
Prvi su na scenu izašli Nemeš i Marija koji su plesali pasodoble , dok su Nigor i Jelena odigrali mambo . Kometari žirija bili su veoma pozitivnii, Marija je ishvalila Nemeša i Mariju i dodala kako su je pozitivno iznenadili, dok su joj  Nigor i Jelena veoma zanimljivi i duboko je uvlače u igru. Nikola je prokomentarisao kako im je ovo do sada najteža odluka.

Publika je veliku podršku i ove večeri pružala duelistima, a nakon pokazanih koreografija došao je i momenata da se saopšte rezultati glasanja. Četvoročlani žiri odlučio je da večerašnje takmičenje napuštaju Nikola Nemešević Nemeš i Marija , koji su za svoje učešće dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra. Dobijeni novac Nemeš je odlučio da pokloni Mladenu i Kristijanu Tomiću kojima je neophodna pomoć za lečenje.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>