Region

Svet

Grand od jeseni započinje emitovanje na TV Prva?

Nakon što je Željko Mitrović potpuno neočekivano ukinuo emisije "Granda" sa frekvencije Pinka, prvi čovek Granda, Saša Popović je dobio ponudu da prebaci projekte na drugu frekvenciju.

Grand od jeseni započinje emitovanje na TV Prva?Saša Popović uvodi rok muziku na Grand televiziju!
Direktor "Granda", Saša Popović se raduje novim izazovima i već je dobio ponude za prebacivanje svojih projetkata, nakon što ih je Željko Mitrović ukinuo sa Pinka, a jedna od mogućih televizija je TV "Prva".

"Saša je već razgovarao sa čelnicima nekih televizija, od kojih je dobio primamljive ponude, ali će najverovatnije odlučiti da to bude Prva srpska televizija jer tamo ima mnogo prijatelja, a i njegov koncept se najviše uklapa u program tog emitera. On će u narednih nekoliko nedelja doneti konačnu odluku kako bi potpisao ugovor i počeo sa realizacijom projekta, koji će biti dopunjen izvesnim iznenađenjima za gledaoce. S obzirom na to da je i ranije imao ponude da pređe na tu frekvenciju, neće biti teško odrediti tačke ugovora po kojem će se obe strane obavezati na saradnju. Popović će do tada na svom „Grand kanalu“ imati emisije koje objedinjuju segmente tri emisije čije je snimanje stopirao, tako da publika neće biti željna pesme i pevača koje je godinama gledala u okviru ovih emisija", rekao je izvor.

"Kao i uvek, on je mozak operacije, a Brena i Boba potpuno veruju njegovom instinktu, pa se konsultuju samo o detaljima. Oni nemaju ništa protiv da njihovi projekti zažive na TV „Prva“", dodao je izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>