Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je ljuta na Borana i sve više sumnja u njegovu vernost! (Foto)

Šahin zove Borana koji mu govori da je saznao neke stvari i da ujutru moraju da se vide. Iako nije mnogih stvari mogao da se seti, Boranu se kroz glavu vratio ceo razgovor sa Berzanom i Šahinom, kao i saznanje da su Samima ubili Berzanovi ljudi.

Serija Sila večeras: Sila je ljuta na Borana i sve više sumnja u njegovu vernost! (Foto)



Serija Sila večeras: U Istanbulu se pojavljuje Boranov veliki neprijatelj! Njegov dolazak će ugroziti živote mnogih (Foto)
Uzima usred noći telefon i zove Zejnep, kako bi joj saopštio da se svega setio.  Sila se u trenutku probudila i čuje razgovor koji Boran vodi sa Zejnep, ni malo joj se ne dopada što se njen muž noću iskrada iz kreveta, kako bi razgovarao sa doktorkom. Sve više počinje da sumnja u njihov odnos, jer joj Boran krije mnoge stvari.

Zinar dolazi kod Borana, koji mu govori kako mora što pre da sazna, gde se nalazi Zelihe, kako Berzen ne bi došao do nje. Stric mu govori da se ne meša u celu tu priču, ali mu on objašnjava, kako ga je samim zamolio da se brine o njegovoj supruzi i detetu koje treba da se rodi. Zejnep je kod Borana u kancelariji, razgovaraju o scenama kojih se setio, u momentu dolazi dečak koji mu donosi pismo.

Zelihe je Boranu napisala pismo u kome mu govori da joj je Samim rekao da se njemu orati za pomoć, a da ukoliko ne bude želeo da joj izađe u susret, jedino što joj preostaje je da ubije sebe i dete. Boran razmišlja na koje sigurno mesto da smesti Zelihe kako Berzen ne bi uspeo d dođe do nje. Zejnep mu nudi pomoć i govori kako može da bude kod nje u stanu.



Šivan pre Bezena dolazi do Zelihe i odvodi je na sigurno mesto. Saznanjem da ga je Boran preduhitrio, Berzen dobija sve veću želju da se svima osveti i ne preza da povuče obarač. Prvi na redu je jedan od njegovih pomoćnika, jer nije uspeo pre Borana da dođe do Zelihe. Sila pokušava od Borana da sazna šta se događa, ali joj on govori kako sad nije vreme za to i da ne može ništa da joj kaže. Ponovo dolazi do svađe. Boran i Abahu odlaze na večeru, na kojoj im se pridružuje nepozvan gost. Berzen.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>