Region

Svet

Region

Kuća Velikog Mađioničara ovog maja u bioskopima (Foto+Video)

Magija dolazi u bioskope širom zemlje 8. maja, a donosi je animirani film "Kuća Velikog Mađioničara". Ovaj sjajni animirani 3D spektakl zabaviće kako najmladje tako i one starije.

Kuća Velikog Mađioničara ovog maja u bioskopima (Foto+Video)Bogat specijlnim efektima od kojih zastaje dah, "Kuća Velikog Mađioničara" je film koji morate pogledati ovog proleća.

"Kuća Velikog Mađioničara" je savremena basna u kojoj su glavne uloge poverene simpatičnim životinjama. Ovaj film karakteriše sjajna 3D animacija koja će gledaoce uvesti u svet magije i čarobnjaka.Zahvaljujući jednom od najkvalitetnijih 3D filmova koji se pojavio u bioskopima, gledaoci će imati osećaj da zajedno sa junacima filma kreću u opasnu avanturu kroz dvorac misterioznog mađioničara u kom na svakom koraku vreba opasnost.Glavnu ulogu u srspkoj verziji filma nosi doajen našeg glumišta Milan Lane Gutović.

Čitav zaplet počinje kada mačak Munja bežeći od kiše dospe u usamljenu kuću za koju se ispostavlja da pripada starom mađioničaru, ali da je i sama puna magije i čarobnih stvari. Međutim, nisu svi stanari kuće dobronamerni prema Munji. U ovom uzbudljivom 3D spektaklu Munja će morati da se bori kako za svoj život, tako i za spas mađioničareve kuće.Pogledajte trejler:Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus


>