Svet

Region

Anđelina Džoli uprkos riziku želi da rodi još jedno dete!

Anđelina Džoli iako planira da se uskoro podvrgne operaciji kojom će ukloniti jajnike, planira da se još jednom ostvari u ulozi majke, jer ne može da podnese činjenicu, da najlepše iskustvo ne proživi ponovo.

Anđelina Džoli uprkos riziku želi da rodi još jedno dete!



Anđelina Džoli otkazuje venčanje: Porodica Breda Pita je puna mržnje!
Bred Pit i Anđelina Džoli ukupno imaju petoro dece, od kojih su blizanci Vivijen i Knoks njihova biološka deca, dok su  Medoks, Paks i Zahara usvojeni, ali dok ne ode na operaciju kojom će otkloniti jajnike, želela bi da se još jednom ostavi u ulozi majke, kako bi uživala u čarima trudnoće i porođaja.

Anđelina se prošle godine podvrgla dvostrukoj operaciji uklanjanja dojki, kako bi smanjila ritik od dobijanja raka, a sada je odlučila da operiše i jajnike, ali iako ima veliku porodicu, žali što će joj uklanjnjem jajnika, biti onemogućena prilika da se ponovo ostvari u ulozi majke, prenosi Dnevnik.hr.

"Svesna je rizika, ali teško može da se pomiri sa tom situacijom. Svi znamo da obožava svoju uloge majke i u tome da odgaja svoju decu. Ipak, svesna je da ukoliko dugo bude čekala na operaciju, da je sve veći rizik od dobijanja raka", rekao je izvor blizak glumici i dodaje: "Bred kaže da je to njena odluka i da će je ispoštovati, ali svestan je toga da sat otkucava i da bi bilo najbolje da operaciju obavi što pre", zaključuje izvor.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>