Zdravlje

Ljubav

Manekenka Ališa Duval priznala da je pokušala da se ubije pred dvogodišnjom ćerkom (Foto)

Britanska manekenka Ališa Duval, bivša devojka Sajmona Kauela i Mikija Rurka, bila je zavisnica od plastičnih operacija. Ovorila je dušu u medijima i ispričala zašto je pokušala da izavrši samoubistvo pred mlađom ćerkom te kako se izvukla iz teške krize.

Manekenka Ališa Duval priznala da je pokušala da se ubije pred dvogodišnjom ćerkom (Foto)



Poznata Britanka; model, glumica i rijaliti zvezda rođena 1. januara 1980. godine, imala je do sada čak 350 estetskih zahvata. Majka je dve ćerke, a nakon što ju je suprug ostavio, bez finansijske podrške, zapala je u dugove. U međuvremenu je postala zavisnik od plastičnih operacija s kojima nije mogla da prestane čak i kada je ostala sama sa decom.

Ubrzo je shvatila da duguje čak 40.000 dolara te poželela da okonča svoj, kako bi ćerkama obezbedila bolji život - sa njihovim očevima. Za malu Papaju (2) je ostavila vodu i hranu, dovoljno da ima dok je ne pronađu, dok je 18-godišnjoj ćerki Džordži ispisala oproštajno pismo.


Foto: Guliver/ Getty Images

"Nisam videla izlaz iz takve situacije, nisam mogla da pružim ćerkama bolju budućnost. Otišla sam do prodavnice, kupila neku najjeftiniju vodu i popila kutiju tableta, i to dok me je ćerka gledala", bila je iskrena Ališa. Ipak, na svu sreću, do tragedije nije došlo jer se probudila posle trinaest sati spavanja, koliko je trajalo dejstvo tableta.


Foto: Instagram/ Alicia Douvall

Shvativši šta je mogla da uradi sebi i svojoj deci, manekenka je odlučila da počne novi život, zdraviji. Prvo što je uradila bio je odlazak na plastišnu operaciju, ali ovog puta onu najbolniju - koja će joj vratiti prirodan izgled lica! Nedugo zatim je upoznala milionera koji joj je pomogao da sredi život i izvuče se iz krize, a potom i da pokrene svoju kozmetičku liniju.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/ Alicia Douvall

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>