Region

Svet

Mirko Kaspisoda: Filip je postupio časno

Otac Filipa Kapisode dao je izjavu za jedan dnevni list, kako je njegov sin videvši šta je napravio postupio časno i oduzeo i sebi život. Slomljen od bolja i tuge otac Mirko kaže da je Filip samo sedam dana pre tragedije bio na Cetinju i planirao da otvori svoj kafić, čak je prijateljima i patike doneo.

Mirko Kaspisoda: Filip je postupio časno



Na dan tragedije kaže otac Mirko su se dopisivali porukama oko 14:40 i tvrdi da ništa nije ukazivalo na tragediju. Kaže da je Filip tada bio sa drugaricom na kafi. Takođe tvrdi da nikad nije bio agresivan, da nije voleo oružje i da mu nije jasno kako je uopšte došlo do ovakve tragedije.

"Šta se posle desilo, zaista ne znam. Verovatno ga je Ksenija zvala non-stop telefonom kao što je to radila kad god je bio kod kuće. Dešavalo se da ga u vreme ručka, kada smo svi za stolom, ona zove po 20 puta. Obično bi izašao napolje da razgovara s njom. Čuo bih tada kako se svađaju, ali bi se to brzo završilo".

"Verovatno je tog dana otišao do njenog stana i... desilo se šta se desilo. Bio je impulsivan, ali bi ga to brzo prošlo. Taj dan očigledno nije izbrojao do pet, pucao je. Znam kako je dalje razmišljao. Kada je video šta je uradio, kao i svaki častan Crnogorac, presudio je i sebi" - pokušava Filipov otac da objasni i shvati šta se desilo u utorak veče.

Filipov otac na kraju kaže da je nešto mirniji otkako je pročitao toksikološke nalaze.
" Oni su pokazali da Filip nije bio ni pijan ni drogiran. Ksenija je bila za njega samo prolazna avantura, nije hteo da je ženi, da je hteo i da su se toliko voleli, ja bih to prvi znao i tražio bih da se sahrane jednog pored drugog. Bojao sam se jer je znao da luduje s automobilima. Bojao sam se da će, s obzirom da je iz nekoliko saobraćajnih nesreća izašao bez ogrebotine, na kraju tako stradati. Ali, eto, desilo se nešto sasvim drugo" - gotovo slomljen od bola završava Mirko Kapisoda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>