Lepota

Ljubav & Sex

Nataša Bekvalac zablistala na Sajmu kozmetike u beloj elegantnoj haljini! (Foto)

Nataša Bekvalac nastupila je na Sajmu kozmetike, koji je održan proteklog vikenda. Iako je otkazala sve nastupe nakon smrti dede, pevačica je ispoštovala zakazani dogovor, pa je zablistala pred publikom u dugoj beloj haljini.

Nataša Bekvalac zablistala na Sajmu kozmetike u beloj elegantnoj haljini! (Foto)Nataša Bekvalac nekada i sada - koliko se promenila? (Foto)
Dvodevni Sajam kozmetike - Dodir Pariza održan je proteklog vikenda u Beogradu, a pored bojnih lepotica, ovu ceremoniju obeležio je i nastup Nataše Bekvalac, ali i ostali Umetnički programi, koji su sprovedeni u saradnji Kreativnog tima, prenosi Kurir-info.rs.


Prvi put posle kraće koncertne pauze zbog gubitka dede, Nataša Bekvalac je ispoštovala je zakazani nastup i u subotu 26. aprila održala mini-koncert, pokazavši da je pre svega veliki profesionalac. U beloj elegantnoj haljini pevačica je izašla na scenu VIP paviljona, i istakla kako joj je jako drago što u publici vidi mnogo lepih žena i potom je započela nastup kojim je oduševila prisutne.

Autor: J.B.
Foto: Kurir -infor. rs, Twitter/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>