Svet

Region

Tori Speling završila u bolnici! Neverstvo ju je potpuno slomilo! (Foto)

Glumica i spisateljica Tori Speling očigledno se ne nosi dobro sa situacijom u kojoj se nedavno našla zbog suprugovog neverstva, a mediji pišu da je baš to glavni razlog njene hospitalizacije.

Tori Speling završila u bolnici! Neverstvo ju je potpuno slomilo! (Foto)



Tori Speling šokirala javnost - ima samo 42 kilograma! Drastično smršala zbog prevare! (Foto)
Iako još nije poznato zbog čega je ustvari nekadašnja Dona iz "Beverli Hilsa" iznenada završila u bolnici, pretpostavlja se da je zbog slomljenog srca. Njen suprug Din Mekdermot prevario ju je, potom zatražio razvod, a nedavno se javnost suočila i sa novom Tori - teškom samo 42 kilograma!

Tori Speling želi supruga potpuno da ponizi pred kamerama (Video)
Plavokosa glumica priznala je i na svom blogu da joj je srce potpuno slomljeno te da je u emocionalnoj krizi. "Treba mi malo mira zbog svega što se izdešavalo proteklih meseci. Ja i moja porodica prolazimo kroz težak period i imam osećaj da svi znaju šta mi se dešava - osim mene. Mislim da je vreme da preduzmem nešto", napisala je Tori, a preneo US Weekly.


Foto: Instagram/Tori Spelling

Tori Speling (40) teško je podnela vest da je suprug sa kojim je sedam godina u braku i ima četvoro dece - vara, i to sa 28-godišnjakinjom Emili Gudhend. Vest je procurela u javnost, a glumica se i dalje oporavlja od šoka. Ipak, odlučna je u nameri da prikaže svoj rijaliti "True Tori" u kojem će otkriti sve detalje iz ličnog života, pa čak i Dinovo varanje i njegovo suočavanje sa istinom.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Tori Spelling

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>