Region

Svet

Pink music festival: Ceca Ražnatović i Dragana Mirković pevaju u finalu!

Večeras počinje dugonajvaljivani Pink music festival u kome će 25 izvođača predstaviti svoje kompozicije, a petnaest najboljih naćiće se sutra u velikom finalu, dok će u revijalnom delu nastupiti mnoga poznata imena naše estrade, među kojima su Dragana Mirković i Ceca Ražnatović.

Pink music festival: Ceca Ražnatović i Dragana Mirković pevaju u finalu!



Pink music festival: Poslušajte pesme svih učesnika (Video)
Dugo najavljivani Pink music festival počinje večeras, publici će se tokom polufinalne večeri predstaviti 25 izvođača, dok će publika svojim sms glasovima odlučiti kojih će se to 15 pevača naću u sutrašnjem finalu.

Pink music festival 28. i 29. aprila, ukupno 25 takmičara - bez Granda!
Dok poznate zvezde naše domaće estrade, sa nestrpljenjem budu iščekivale trenutak odluke i ko će osvojiti prvu nagradu prestižnog festivala, u revijalnom delu zabavljaće ih  Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Jelena Rozga i Željko Joksimović, kao i još neke pevačke zvezde, kojima će biti uručene specijalne nagrade festivala, prenosi Kurir-info.rs.

U finalnoj večeri biće dodeljene nagrade žirija, publike, finalista, sponzorskog pula i priznanje učesniku čija pesma ima najviše pregleda na Jutjubu. Budite večeras od 21h uz televiziju Pink i saznajte koji će se izvođač naći sutra u velikom finalu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>