Svet

Region

Rupert Everet izvređao Bijonse - Ona je žena sa slonovskim gležnjevima i debelom zadnjicom!

Glumac Rupert Everet u intervjuu za jedan američki časopis izvređao je mnoge poznate ličnosti, između ostalog i Bijonse, koju je nazvao ženom sa slonovskim gležnjevima i debelom zadnjicom.

Rupert Everet izvređao Bijonse - Ona je žena sa slonovskim gležnjevima i debelom zadnjicom!



Glumac Rupert Everet se ni ovog puta nije ustručavao da otvoreno kaže šta misli, pa je tako izvređao današnje lepotice koje su uzor današnjoj mladoj populaciji:

Premijerno! Bijonse predstavila novi spot za pesmu Pretty Hurts (Video)
"Sve današnje pop zvezde, krenimo od Majli Sajrus i Rijane, pa sve do Bijonse, prodaju seks, ne muziku. Od svih njih najinteresantnije je Lejdi Gaga, ona bar ima neke drugačije ideje, iako je njena muzika užasno konvecionalna" započeo je svoju priču , a onda posebnu pažnju obratio na Bijonse, istakavši da je ona ekstreman primer osobe koja pati od previsokog i nekontrolisango ega, prenosi Pressonline.rs.

"Odrastao sa takvim idealom lepote, da mi je privlačnost sinonim za nežnu ženu sa dugim i vitkim nogama. Sada je odjednom "in" da žene imaju debele noge sa ogormnim bedrima. Rijana ih ima, kao i Kim Kardašijan, ali i Bijonse, sa tim svojim slonovskim gležnjevima i tom ogromnom zadnjicom . Mislim da je to razlog zašto su sada te masivne cipeletine modni trend - kako bi mogle da podnesu te gigantske noge koje one imaju", rekao je Rupert.

Majstorski cinično se osvrnuo i na brak popularne muzičke dive: "O svom braku priča kao da nijedna žena pre nje nije bila udata. Ona i Džej Zi žive kao moderni grčki bogovi. Pa to je neverovatno", zaključio je poznati glumac.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>