Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ivan Mihailović i Marija rumbom otvorili večerašnje takmičenje!

Četvrto takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama otvorili su Ivan Mihailović i Marija Martinović koji su rumbom zablistali na podijumu za igru i izazvali pozitivne komentare strogih sudija.

Ples sa zvezdama: Ivan Mihailović i Marija rumbom otvorili večerašnje takmičenje!



 Ples sa zvezdama: Igor Lazić Niggor - Postali smo prava familija
Na podijumu večeras zaplesaće 11 Parova: Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Nigor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana, Nikolija i Ignjat.

Čast da otvore četvrtog takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama, pripalo je karatistkinji glumcu Ivanu Mihailoviću i njegovoj  plesnoj partnerki Mariji, koji su rumbom na podijumu izazvali ovacije, ali i sjajne komentare strogog žirija, od kojih su dobili 32 poena.

Predsednica žirija je saopštila Ivanu da se dobro snalazi u latino plesovima, ali da mora da poradi na stavu i muževnosti. Aleksandar misli da je ovo bio sjajan način da se proslavi Svetski dan igre.

Večeras će jedanaest parova pokazati svoje plesačke sposobnosti u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače.

Svakog ponedeljka od 21h na televiziji Prva ispadaće po jedan par, kada će se u nastavku emisije objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>