Region

Svet

Ekskluzivno! Olja Karleuša završila snimanje spota za novu pesmu! (Foto)

Olja Karleuša odlučila je da ovog proleća svoje fanove obraduje novom pesmom i spotom, koja nosi naziv Isto umire i ko puca i ko gine, čija će premijera biti u narednih nekoliko dana, a koja prema prvim komentarima ljudi koji su je čuli, pretenduje da postane veliki letnji hit.

Ekskluzivno! Olja Karleuša završila snimanje spota za novu pesmu! (Foto)



PREMIJERA: Olja Karleuša - NEBULOZA za 60 min postala hit na Jutjubu! Pogledajte spot! (Foto+Video)
Atraktivna pevačica snimila je novi singl koji nosi naziv "Isto umire i ko puca i ko gine", čiji su autori Goran Ratković Rale i Suzana Popović. Nakon završenog snimanja pesme u studiju, Olja je prvi put ostvarila, kako i sama kaže, divnu saradnju sa DM SAT video produkcijom kojoj je poklonila poverenje za ekranizaciju novog singla.

Spot je snimljen i trenutno je u montaži gde se privode kraju poslednje pripreme, kako bi u što skorije vreme pesma ugledala svetlost dana. Svi vi koji volite pesme Olje Karleuše, očekujte nešto jako dobro.



Kada smo pitali Olju kakvo je njeno mišljenje o novom singlu, rekla nam je: "Moje,ovoga puta ni malo skromno mišljenje je, da je pesma savršena. Tekst pesme je čaroban, a muzika prati moj temperament, tako da ću moći zaista adekvatno da iznesem svoj letnji hit. Veliko hvala mojim saradnicima na odličnoj pesmi, a najveće hvala DM SAT-u, pošto su glavni pokretači celokupnog projekta bili isključivo oni", rekla je prezadovoljna Olja Karleuša.

Ono što nama jedino preostaje je, da sačekamo spot za pesmu "Isto umire i ko puca i ko gine", a koji ćete premijerno moći da pogledate i na našem portalu, a potom i kroz razne TV emisije.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>