Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: U Istanbulu se pojavljuje Boranov veliki neprijatelj! Njegov dolazak će ugroziti živote mnogih (Foto)

Boran razgovara sa Abahuom i smišlja način, kako da pronađe i zaštiti Samimovu suprugu i dete od surovih običaja, kojima su izloženi nakon smrti supruga. U Istanbulu se pojavljuje Berzan koji će napraviti dodatne probleme u porodici Gendžo.

Serija Sila večeras: U Istanbulu se pojavljuje Boranov veliki neprijatelj! Njegov dolazak će ugroziti živote mnogih (Foto)



Serija Sila večeras: Boran je odlučan u nameri da osveti pokušaj ubistva svoje supruge, hoće li Sila prihvatiti izvinjenje Ali age? (Foto)
Jedan od najboljih prijatelja pokojnog Džihana Berzan pojavljuje se u Istanbulu kako bi došao do Samimove supruge u koju je već godinama zaljubljen, ali saznaje da je mlada udovica pod zaštitom Boran age. Zinar dolazi na mesto gde Boran drži zatočenog Ali agu i Osmana, zahteva da razgovara sa njima i pita sestrića da im on presudi.

Boran govori stricu da ne treba da reaguje i da će sačeati policiju da dođu po njih. Smatra da je dovoljno rvi proliveno zbog plemenskih običaja i da je vreme da se nee stvari konačno promene. Zinar se slaže sa Boranom i govori mu kako će mu u svemu pomoći. Berzan zove Borana i poziva ga na ručak, kako bi se videli posle mnogo godina i ispričali, pristaje na susret, koji će mu mnogo stvari promeniti u životu.

Nakon saznanja da je Dilan ispisana iz škole i Emir počinje da pravi probleme ne želeći da nastavi školovanje. Dželil mu udara šamar i govori kako ne dolazi u obzir da napusti školu. Emir smatra da je on kriv, što je Dilan ispisana i ne želi da nastavi školovanje dok i njegova sestra ponovo ne krene da uči.

Narin prepričava Sili nemili događaj i govori joj, kako će možda misliti da je luda, ali je ubeđuje da je to veče kada se pucalo na njih, Azad pozvao i da joj je on spasio život. Sila joj govori da nije luda i da joj veruje. Boran i Berzan se nalaze na ručku, u kome Berzan moli Borana da mu kaže ukoliko nešto zna o Samimovoj ženi. Boran se pravi da ne zna ni da je Samim bio oženjen.

Umu dolazi u Istanbul ako bi posetila Dilevera koji se nije obradovao njenom iznenađenju. Džeren dolazi u posetu Dilaveru i doživljava neprijatno iznenađenje, ada joj Umu otvara vrata. Zejnep razgovara sa Dilan o njenim problemima, nakon završene terapije dolazi kod Sile kako bi joj objasnila da neće još dugo lečiti Borana i da će se jako brzo povući.



Ljbomorna Sila ironično govori Zejnep, kako je ona doktora i najbolje zna šta je dobro za njene pacijente. Džeren i Dilaver su u jako nezgodnoj situaciji zbog Umu, Džeren ne zna da je Umu udata za osobu u koju se ona zaljubila. Zejnep odlazi do Borana poušavajući da sazna, zašto joj se ne javlja. Boran joj govori kako je razgovarao sa nekim, ali da ne može da se seti ništa vezano za tu osobu, Zejnep poušava da ga navede na pravi put, kako bi mu se pamćenje vratilo.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>