Region

Svet

Ples sa zvezdama: Nikola Nemešević Nemeš - Kao da me šutirao jedan razred osnovaca

Takmičenje "Ples sa zvedama" je postalo prilično vrelo, takmičari se trude svim silama da uvežbaju koreografije, a Nikola Nemešević Nemeš  je umesto plesa najviše problema sa sudijama imao oko frizure.

Ples sa zvezdama: Nikola Nemešević Nemeš - Kao da me šutirao jedan razred osnovaca



Ples sa zvezdama: Igor Lazić Niggor - Postali smo prava familija
Šou "Ples sa zvezdama" je naterao svoje učesnike da se poprilično potrude i namuče oko koreogarafija i uvežbavanja istih. Nikola Nemešević Nemeš kaže da će najsrećniji biti ako na kraju niko ne bude povređen.

Kako si zadovoljan svojim učešćem u poslednjoj epizodi?

Što se tiče paso doblea, nisam baš bio na svom terenu, možda sam previše krakat da bih za kratko vreme mogao da iskontrolišem ruke.

Šta ćemo sa frizurom?

Rešio sam da neću da se prilagodim u potpunosti ovim plesnim frizurama, tako da je bolje da budem svoj.

Imaš li tremu kad plešeš?

Ja nikada nemam tremu. Čak i da pogrešim, furam dalje. Rešili smo da nama bude zabavno, pre svega, a kako odđuskamo, odđuskali smo.

Šta ti znači učešće u ovoj emisiji?

Uvek volim da se bacim u vatru kada su u pitanju stvari u kojima nisam na svom terenu, da vidim šta mogu. Kada mi se pruži prilika za neko novo iskustvo, ja sam srećan, jer kada bih plesao sa takvim profesionalcima i naučio toliko? Sigurno ću nekada u životu to da primenim, a ako ništa drugo zabavno je. Naravno i moći ćemo da pomognemo nekome.

Kakvo je sada tvoje mišljenje o plesu?

Ja sam i ranije cenio sve to što plesači rade, jer imam drugare koji se time bave ceo život. Znam koliko posvećenosti treba i to se vidi. Mi se najviše trudimo da zavaramo nekoga, da se makar na prvi pogled ne vidi ko je tu profesionalac, a ko nije. Plesači su fantastični i oni ginu ovde, prvo njima skidam kapu, pa svima ostalima. Ples je vrlo težak i fora je da se učini da izgleda lako i jednostavno i da svako pomisli „pa to mogu i ja.

Imaš li ti neke sportske povrede?


Otekla su mi kolena, ukočila su mi se leđa, boli me sve kao da me šutirao jedan razred osnovaca, primio sam vitaminski koktelčić, ali ne žalim se. Ma dobro je, samo da preživimo i da ne bude nekih ozbiljnijih povreda.

Plašiš li se duela?

Zadržao sam se do sada, čak i sada da ispadnem, ne bih bio nezadovoljan, tako da nema opterećenja. Ako ispadnem, ispadnem.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Facebook/Nikola Nemešević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>