Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Nikola, Marina, Bakir, Tijana i Peđa idu direktno u finale! (Foto)

Večerašnja emisija Zvezda Granda 2014, bila je potpuno drugačija od svih dosadašnjih. Prvi put su zajedno nastupali muškarci i devojke, a plasman direktno u finale obezbedilo je pet takmičara, to su: Ljubomir Perućica, Marina Radosavljević, Bakir Turković, Tijana Milentijević i Peđa Vujić.

Zvezde Granda 2014: Nikola, Marina, Bakir, Tijana i Peđa idu direktno u finale! (Foto)



Zvezde Granda 2014: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i Miloš idu u sledeći krug ! (Foto)
Večeras je održano potpuno drugačije izdanje Zvezda Granda. Prvi put muški i ženski takmičari nastupaju zajedno, zavese su podignute, tako da petočlani žiri može da vidi kandidate i njihovo ponašanje na sceni, a u dalji tok takmičenja plasiraće se tri muškarca i dve devojke.



20 kandidata podeljeni su u dve grupe, a samo njih petoro će se večera plasirati direktno u finale, dok će ostali kandidati koji nisu uspel da prođu u dalji tok takmičenja, svoju sreću okušati 10. maja u baražu, kada će publika vratiti dvoje njih.



Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja. Petočlanim sudijama koje čine Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, bilo je izuzetno teško da izaberu pet kandidata koji će se plasirati direktno u finale, dok je i žiri Grand produkcije, bio na velikim mukama.



Teškim odlukama, ali i složnim glasanjem odlučili su da Ljubomir Perućica, Marina Radosavljević, Bakir Turković, , Tijana Milentijević i Peđa Vujić se plasiraju direktno u finale. Sledeće subote na redu je i drugih deset takmičara koji će svojim glasom pokušati da pronađu svoje mesto u završnici ovog prestižnog takmičenja.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>