Ljubav

Style

Od obične devojke do zanosne lepotice! U samo šest koraka imajte izgled holivudske zvezde (Video)

Mlada Britanka po imenu Binki snimila je kratki video u kome je za nekoliko trenutaka pokazala, kako da od obične devojke sebe pretvorite u pravu lepoticu, spremnu za crveni tepih.

Od obične devojke do zanosne lepotice! U samo šest koraka imajte izgled holivudske zvezde (Video)



Binki je pokazala da ništa nije nemoguće i da samo u nekoliko poteza, tačnije šest možete sebe da nač
Pobedite uporni celulit sa ovim tajnim oružjem
inite pravom holivudskom zvezdom, koja je spremna za crveni tepih. Pogledajte njen preobražaj u kome je posle nekoliko minuta zablistala.

1. Osnova

Pre nego što na kožu stavite puder, potrebno je da nanesete osnovu na celo lice, koja će ujedno fiksirati senke i rumenilo. Posle toga nanestite tečni puder i to najbolje pomoću sunđera. Boja treba da bude svetlija u odnosu na boju vrata koji takođe treba da prekrijete puderom.

2. Pokrivanje

Ovde dolazi korektor. Pažljivo ga nanestite na podočnjake i kapke, ali i na druga mesta na licu koja zahtevaju korekciju.

3. Svetle konture

Iscrtajte četkom za nanošenje pudera konture lica, odnosno osenčite ga.

4. Oslobađanje viška

Zvuči zbunjujuće, ali postupak se odnosi na skidanje viška pudera. Uzmite veću četku i njome pređite preko celog lica, a posebno ispod očiju.

5. Oči i obrve

Koristite braon kreon da osenčite, odnosno iscrtate obrve. Za mačkaste i zavoljive oči koristite tehniku “smokey eyes” uz zlatno-braon tonove. Na kraju oči obavezno uokvirite tečnim ajlajnerom

6.Usne

Hit ove sezone je boja korala, a ako želite da vaše usne budu apsolutno neodoljive najbolje je da karmin nanesete četkicom.

Pogledajte video i uverite se i sami, da zaista nije teško postići izgled o kakvom dugo maštate:



Autor: J.B.
Izvor: Superzena.rs
Foto:marin/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>