Region

Svet

Sandra Obradović trudna? Manekenka se onesvestila dok je isprobavala haljine u butiku!

Sandra Obradović onesvestila se u jednom beogradskom butiku, a samo zahvaljujući pribranosti radnica, nije pala na pod i ozbiljnije se povredila. Nakon nemilog događaja, odmah su krenule spekulacije, da je manekenka u drugom stanju.

Sandra Obradović trudna? Manekenka se onesvestila dok je isprobavala haljine u butiku!



Uklonila podbradak: Sandra Obradović liposukciju vrata platila 900 evra
Manekenka Sandra Obradović učestvovala je na događaju "Kviz - kraljica mature" na kome je pomagala devojkama da odaberu idealnu haljinu za tu svečanost, odjednom je počela da je hvata nesvestica i samo se u jednom trenutku uhvatila za glavu.

"Scena je stvarno bila zastrašujuća! Stajala je na ogromnim cipelama sa platformom boje zlata i počela je da pada. Kao da su joj noge otkazale!", rekao je izvor za Kurir-info.rs i dodao:

"Uspeli su da je zadrže da ne padne na pod. Doneli su joj šećer i vodu. Ponavljala je da joj je muka i da joj se vrti, a zatim se povukla u ćošak i tu je presedela ostatak večeri žaleći se da je mnogo umorna", zaključuje izvor, nakon čega su odmah krenule spekulacije da je mlada manekenka u blagoslovenom stanju.

Sandra je ipak iznenađenja ovakmim konstatacijama, pa je u trenutku samo kratko prokomentarisala: "Ju, ju, šta pričate?! Nećemo o tome!", rekla je kroz smeh i dodala:
"Tačno je da mi je bilo zlo i da sam jedva stala na noge posle toga. Sada sam dobro, hvala što brinete za mene!", zaključila je Sandra.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>