Region

Svet

Sara Trajanović više ne krije vezu sa bratom Cece Ražnatović! (Foto)

Sara Trajanović ostavila je svoju prošlost daleko iza sebe i odlučila da više neskriva svoju vezu sa novim dečkom Milanom Marinkovićem, koji je inače brat od ujaka naše najveće folk zvezde Cece Ražnatović.

Sara Trajanović više ne krije vezu sa bratom Cece Ražnatović! (Foto)



Sara Trajanović prošlost ostavila iza sebe, ne seća se Ivana i Akija!
Sara Trajanović zaista je ostavila svoju prošlost iza sebe, jer je sinoć na svojoj Fejsbuk stranici, postavila fotografije na kojima u noćnom provodu uživa sa bratom od ujaka naše folk dive Cece Ražnatović. Iako su joj veze sa Akijem Markovićem i Ivanom Marinkovićem, bile veoma burne, za svog novog izabranika Milana Marinkovića kaže da je veoma plemenit i da joj uliva neverovatnu snagu.

 


"On zrači plemenitošću i razumevanjem, uliva mi snagu. Upoznala sam celu familiju, a ne samo Cecu i shvatila sam da je to njihov genetski kod, jer su svi divni ljudi." kaže Sara za Blic.rs i dodaje:

"Shvatila sam na Farmi da sam zaljubljive prirode. Mlada sam ušla u ozbiljnu vezu koja je trebalo ili da se okonča ili da rezultira brakom. Ja se izgleda zaljubim u ono što bih volela da osoba poseduje, a kad se uverim da je to samo iluzija odmah se odljubim." iskreno je rekla Sara.

Autor: J.B.
Foto: Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>