Region

Svet

Vlada Vuksanović pati za Natašom Bekvalac, nedostaju mu njeni plavi uvojci!

Vlada Vuksanović očigledno još uvek nije preboleo raskid sa Natašom Bekvalac, sudeći po statusu koji je postavio na svojoj zvaničnoj stranici, maneken još uvek pati za novosadskom pevačicom.

Vlada Vuksanović pati za Natašom Bekvalac, nedostaju mu njeni plavi uvojci!



Nataša Bekvalac nakon raskida sa Vladom Vuksanovićem utehu pronašla u novom hobiju (Foto)
Na Fejsbuk stranici Vlade Vuksanovića, nedavno je postavljen status: "Nedostaju mi njeni plavi uvojci ujutro kad se budim na jastuku", a većina njegovih fanova odmah je konstatovala da Vlada i dalje veoma pati za Natašom. Poruka je obrisana samo nekoliko trenutaka posle, a da li je manken slučajno napisao ovakav status ili je želeo bivšoj devojci da stavi do znanja da i dalje misli na nju, ne znamo. Sigurno je da ovakva rečenica asocira samo na to, da Vlada ne može tek tako da preboli raskid, prenose Naše novine.

Nataša Bekvalac i  Vlada Vuksanović svoju dvogodišnju vezu raskinuli su u februaru, a iako su ih povezivali sa raznim partnerima, činjenica je da su njih dvoje i dalje sami. Nakon raskida, niko od njih nije želeo preterano da komentariše razloge rastanka, ali ovakav Vladin status, možda i nagoveštava novo pomirenje.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>