Lepota

Ljubav

Pobedite uporni celulit sa ovim tajnim oružjem

Svako od nas želi lepo negovanu kožu bez celulita, a zdrava koža zavisi od nege koju joj pružamo. U borbi protiv celulita vaš najbolji saveznik je niko drugi do piling tela.

Pobedite uporni celulit sa ovim tajnim oružjem



Lepa i negovana koža prvenstveno zavisi od nege koju joj pružate i ako je nega adekvatna, rezultati će odmah biti vidljivi. Sveža i čista koža, lep i ujednačen ten i zdravo tkivo u mnogom zavise od toga koliko brzo se ćelije obnavljaju, a da biste podstakli ovaj proces, piling je vaš najbolji saveznik!

Ako ste u toku anticelulit tretmana, bilo u kućnoj varijanti ili u salonu, piling tela je vase tajno oružje koje pomaže preparatima da bolje deluju I budu efikasni.

Mehanički piling je odstranjivanje površinskoga sloja kože prirodnim ili sintetičkim abrazivima. Namenjen je svim vrstama kože i omogućava efikasno odstranjivanje rožnatih - odumrlih ćelija sa površine kože i tako olakšava prodiranje aktivnih sastojaka iz anticelulit preparata u epiderm, takođe, utiče na poboljšanje prirodnih procesa obnavljanja i vidljivo poboljšava strukturu kože.

U toku tuširanja, nanesite piling na celo telo, dobro ga utrljajte i isperite i ovaj jednostavni postupak će vas dovesti korak bliže telu kakvo želite.

Za telo, najbolje je da birate grublje pilinge koji sadrže krupnije granule i lufu, kojom ćete masirati telo i na taj način, piling će biti efikasniji i dodatno ćete poboljšati cirkulaciju, što je jedna od ključnih stvari pri borbi sa celulitom.

Autor: A.K.
Izvor: sml.rs
Foto: marin/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>