Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran je odlučan u nameri da osveti pokušaj ubistva svoje supruge, hoće li Sila prihvatiti izvinjenje Ali age? (Foto)

Osman Nišani pištolj u Silu koja stoji sa Narin na terasi i priča, u tom trenutku nailazi Boran koji pokušava da spasi suprugu i sestru, ali je već kasno jer je metak već opalio. Sila se u momentu okreće i ulazi u kuću, dok se Narin pričinio Azadov lik koji je zove. Uspele su i ovog puta da izbegnu sigurnu smrt.

Serija Sila večeras: Boran je odlučan u nameri da osveti pokušaj ubistva svoje supruge, hoće li Sila prihvatiti izvinjenje Ali age? (Foto)



Serija Sila večeras: Osman nišani pištolj u Silu, koja stoji sa Narin! Boran ne uspeva da zaštiti suprugu! (Foto)
Boran hvata Osmana i gurajući mu pištolj u usta, govori mu kako njegovu suprugu niko ne sme da pipne inače će zažaliti zbog toga. Dželil sve više prav i probleme zbog kojih je Bedar zabrinuta. Ne želi da joj prizna da ima problema. Boran javlja Zinaru da je Osman hteo da zamalo upucao Silu.

Bedar predoseća da se nešto loše dešava i zove Silu, koja joj govori da je sve u redu i da se nesekira. Boran od Osmana saznaje da je Osman od Ali age dobio naređenje da ubije Silu. Narin se priseća da joj je Azad spasio život, i u tom trenutku on se pojavljuje ispred nje i govori joj kako će uvek biti tu da čuva nju i njihovu ćerku. Zinar zove Dilavera koji uživa u romantičnoj večeri sa Džeren i govori mu kako je Osman uz pomoć Ali age pokušao da ubije Silu.

Serija sila večeras: Sila teško prihvata saznanje da Bedar ima rak! Boran ucenjuje Dilavera, hoće li uspeti da ostvari svoj cilj? (Foto)
Govori mu kako je Ali aga u Istanbulu i da ako nešto čuje odmah da mu javi, ali da se ne meša u celu situaciju i da podhitno dođe u Mardin. Boran odlazi kod Ali age i govori mu kako je došao da ga odvede na jedno mesto gde će da porazgovaraju o nemilom događaju. Dovodi ga kod Osmana u jedan mračni deo i preti im kako će svako od njih platiti za pokušaj Silinog ubistva.

Zajedno sa Ali agom, Boran odlazi kod Sile i stavlja pištolj na sto, govori mu kako mora da izvini njegovoj ženi, a ukoliko ona ne želi da prihvati izvinjenje ili to ne bude uradio, uperiće pištolj u njega.



 Ali aga govori kako je to protiv pravila, i da ako smatra da Sila zaslužuje smrt, da će on njega ubiti.Ali aga objašnjava Sili da je veće zahtevalo njenu smrt, ali da kaznu nisu uspeli da izvrše i da joj se izvinjava. Sila prihvata izvinjenje Ali age.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>