Region

Svet

Slađa Delibašić se pomirila sa verenikom, sele se u Švajcarsku

Slađa Delibašić je nedavno nastavila vezu i pomirila se sa verenikom Vanjom Ćorićem, pa njih dvoje otvorili kafić u Švajcarskoj, za koji pevačica kaže da joj je trenutno na prvom mestu.

Slađa Delibašić se pomirila sa verenikom, sele se u ŠvajcarskuSlađa Delibašić: Mom zetu je u zatvoru laganica, uskoro izlazi i svi ga željno očekujemo!
Kako kaže pevačica Slađa Delibašić, ona i njen verenik Vanja nikad nisu ni raskidali veridbu, samo su bili na pauzi. Oni su nastavili svoju vezu, a produbili su je i na poslovnom planu jer su zajedno otvorili kafić u Švajcarskoj.

"Vanja i ja bili smo na pauzi, ali sada je opet sve OK. Lepo napredujemo, a razmirice su normalne u svakom odnosu, pa i u našem ", kaže Slađa, i ističe da razimšlja o preseljenju u Švajcarsku.

"U Švajcarskoj sam često jer smo Vanja i ja otvorili kafić u Sen Galenu. Tek smo počeli da razrađujemo posao i mislim da ću sve podrediti tome. Ne znam ni da li ćemo stići na letovanje da odemo, jer nam je kafić na prvom mestu", rekla je pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Sladja Delibasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>