Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Osman nišani pištolj u Silu, koja stoji sa Narin! Boran ne uspeva da zaštiti suprugu! (Foto)

Boran odlazi kod Zejnep kako bi joj rekao da ga je ljuti Omer posetio. Sila razgovara sa majkom i govori joj o problemima i sumnjama koje ima zbog Zejnep. Boran ucenjuje Dilavera, koji je na kraju morao da potpiše da više nije predsednik odbora u Silinoj kompaniji.

Serija Sila večeras: Osman nišani pištolj u Silu, koja stoji sa Narin! Boran ne uspeva da zaštiti suprugu! (Foto)



Serija sila večeras: Sila teško prihvata saznanje da Bedar ima rak! Boran ucenjuje Dilavera, hoće li uspeti da ostvari svoj cilj? (Foto)
Dilaver govori Džeren kako je dao ostavku ne mestu predsednika u kompaniji i govori joj kako bi njih dvoje svoj odnos mogli da započnu iz početka. Zejnep je ljta na Omera zato što je odlazio kod Borana i napravio joj probleme u komunikaciji sa svojim drugarom iz detinjstva. Narin odlazi kod ginekologa na pregled, dok čeka da joj lekarka donese rezultate, u ordinaciji se pojavljuje devojka koja je moli za pomoć.

Serija Sila večeras: Esma i Zejnep smišljaju plan kako da se osvete Sili! Omer napada Borana (Foto)
Saznaje da se zove Feride i govori joj kako ona ne radi u bolnici, ali da će doktorka brzo doći. Dilaver i Esma odlaze na ručak, besna partnerka zahteva od Dilavera objašnjenje, zbog kog je dao ostavku na mestu predsednika kompanije.

Dželil pravi sve veće probleme, ispisao je Dilan z škole zbog njenog problematičnog ponašanja, a Bedar je jako zabrinuta jer ga nema da se vrati kući. Dok Sila i Boran provode predivno veče zajedno, u međuvremenu mu zvoni telefon i saznaje da je Salim ubijen. Boran se sprema i izlazi iz kuće kako bi saznao šta se dogodilo, a i nakon Salimovog ubistva imam moralnu obavezu da zaštiti njegovu suprugu.



Osman je uspeo da prevari obezbeđenje koje je Boran postavio i ušunja se u dvorište, Sila i Narin uživaju na terasi u predivnoj večeri. Osman nišani u Silu i puca, da li će i ovog puta Sila izbeći smrt?

Autor: J.B.
Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>