Svet

Region

Ričard Gir šokirao prolaznike usred Njujorka! Zamenili ga s beskućnikom! (Foto)

64-godišnji holivudski srcelomac Ričard Gir šokirao je prolaznike najprometnije ulice u Njujorku kada je prošetao izgledajući kao beskućnik od glave do pete. I ne samo to, već je na ulici i urinirao!

Ričard Gir šokirao prolaznike usred Njujorka! Zamenili ga s beskućnikom! (Foto)



Poput svih svetskih giganata i holivudska industrija čini da imaginarno deluje potpuno stvarno. Gledaoci su već navikli da često bivaju prevareni, ali kako bilo - ulaganje i rad pravih profesionalaca se nekad isplati i pre nego je planirano.

Ričard Gir je tako uverljivo prerušen u beskućnika uspeo da prevari i šokira prolaznike u jednoj od najprometnijih njujorških ulica usred bela dana, pa su ga tako zamenili za pravog beskućnika! Jedna žena se na slavnog glumca, prenose američki mediji, toliko sažalila da mu je ponudila torbu punu hrane, i ne pomišljajući kome zapravo nudi pomoć.



Ipak, ovo je samo još jedna u nizu zahtevnih Girovih uloga, ovaj put u filmu "Time Out of Mind" u režiji Orena Movermena, stoga nema razloga za brigu. Holivudski zavodnik je, na radost žena širom sveta, daleko od beskućnika.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot / Askmen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>