Region

Svet

Goca Tržan: Ivan Marinković traži da dokažem kako Lenino izdržavanje vredi 12.000 dinara!

Goca Tržan i Ivan Marinković ponovo su se našli na sudu zbog povećanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu. Pevačica je zatražila da se sa sadašnjih pet hiljada dinara, izdržavanje poveća na dvanaest, ali njen bivši suprug zatražio je obrazloženje, za tako velike troškove.

Goca Tržan: Ivan Marinković traži da dokažem kako Lenino izdržavanje vredi 12.000 dinara!



Ćerka Goce Tržan neustrašiva na mamu, pogledajte gde se popela (Foto)
Na prvom ročištu, advokat Goce Tržan zatražio je da se alimentacija sa sadašnjih pet hijada dinara poveća na dvanaest, za šta joj je Ivan Marinković traži obrazloženje tako velikih troškova.

"Sada moram po njegovom zahtevu da dokažem da dete košta ovih minimalnih 12.000 dinara", izjavila je Goca za Alo.rs, koja ima potpuno starateljstvo nad šestogodišnjom ćerkom.

Inače, Marinković je do sada uplaćivao sumu novca za koju su se on i Goca dogovorili posle sporazumnog razvoda pre tri godine. Za povaćanje novčane sume na zakonski minimum pevačica se odlučila pošto je njen bivši suprug ušao u rijaliti „Farma“. Njih dvoje su i nedavno međusobne razmirice rešavali pred licem pravde, jer je Ivan kasnio sa uplatama. On je tada rekao da će uplatiti sve zaostale alimentacije i odazvati se na zahtev za povećanje naknade koju je Goca tražila, prenosi Alo.rs.

"U početku sam se malo ljutio, ali sad sam popustio. Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 dinara da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno" rekao je tada Ivan, koji ovog puta nije želeo da komentariše postupak koji je u toku i zašto je tražio da mu bivša supruga obrazloži mesečne troškove njihove jedinice: "O temama vezanim za dete i sud neću da govorim".

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>