Region

Svet

Region

Serija sila večeras: Sila teško prihvata saznanje da Bedar ima rak! Boran ucenjuje Dilavera, hoće li uspeti da ostvari svoj cilj? (Foto)

Omer dolazi kod Borana i govori mu kako zna da je Zejnep zaljubljena u njega. Esma želi da se osveti Sili i odlazi kod Zejnep, doktorka u rukama ima snažan adut kojim bi mogla da porazi svoju najveću suparnicu.

Serija sila večeras: Sila teško prihvata saznanje da Bedar ima rak! Boran ucenjuje Dilavera, hoće li uspeti da ostvari svoj cilj? (Foto)



Serija Sila večeras: Esma i Zejnep smišljaju plan kako da se osvete Sili! Omer napada Borana (Foto)
Esma otkriva Zejnep da je Sila unajmila privatnog detektiva da je prati, dok začuđena doktorka govori kako joj to nikada ne bi palo na pamet i pažljivo sluša Esmu. Narin i Sila razgovaraju za ručkom i snajka joj otkriva kako bi volela da počne da radi.

Sila joj predlaže da počne da pomaže beskućnicima i da će joj ona pomoći šta god da je potrebno. Bedar saznaje da je Dželil počeo da pije i to joj stvara dodatne probleme. Moli ga da ne kupuje alkohol i da ne otežava već ovoljno komplikovanu situaciju. Sila odlazi kod Zejnep kako bi se posavtovala u vezi Dilan i saznaje da ni ona nije baš imala lagan život u Mardinu te da su se zato iselili odande.



Zejnep govori Sili kako zna da je unajmila nekog da je prati i da nije imala potrebe za tim, već da su mogle otvoreno razgovarati. Dželil priznaje ćerki da je prodao kuću u Mardinu, što u njoj izaziva bes pa se ljuti na oca. Boran odvlači Silu sa strane i objašnjava joj kako je morao uraditi, jer Bedar ima rak. Sila počinje da plače, dok je muž teši kako će sve biti u najboljem redu, jer je bolest otkrivena na vreme.

Sila odlazi kod Bedar i pita je zašto joj nije rekla da je bolesna, jer bi joj bilo mnogo lakše da zajedno prođu kroz takve stvari. Boran odlazi kod Zejnep kako bi joj rekao da ga je ljuti Omer posetio. Sila razgovara sa majkom i govori joj o problemima i sumnjama koje ima zbog Zejnep. Boran ucenjuje Dilavera, koji je na kraju morao da potpiše da više nije predsednik odbora u Silinoj kompaniji.

Dok provodi romantične trenutke sa svojom ženom, Boran dobija telefonski poziv i saznaje da je Selim ubijen...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>