Style

Ljubav

Sve odevne kombinacije Cece Ražnatović u emisiji Bravo šou (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović jedna od muzičkih zvezda koje će se naći u prvoj epizodi najvećeg muzičkog projekta "Bravo šou", a za tu priliku je folk zvezda promenila čak nekoliko rakošno-elegantnih odevnih kombinacija.

Sve odevne kombinacije Cece Ražnatović u emisiji Bravo šou (Foto)



Snimanje prve epizode najzahtevnijeg šou programa u našoj zemlji "Bravo šou", koji će od sledeće nedelje početi sa emitovanjem na televiziji Pink, i dalje traje.

Ceca Ražnatović kao tinejdžerka! Da li je ovo novi imidž folk dive? (Foto)
Na jučerašnjem snimanju nastupila je i naša najveća zvezda Ceca Ražnatović koja je za svaku pesmu promenila odevnu kombinaciju, pa se tako presvukla čak četiri puta. Impozantan nastup je bio ispraćen koreografijom koju su izvodila 52 člana dve plesne trupe.


Foto: TV Pink

Ovako izgleda Pinkov Bravo šou! Spektakularna emisija - odgovor na Grand šou?! (Video)
"Oduševljena sam ovim studiom i generalno pristupom šou programu. Zaista do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku na ovolikom trudu. Scena je impozantna i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati na TV ekranu. Meni je bilo super dok sam snimala svoje pesme i super sam se provela u društvu ogromne ekipe ljudi koja radi za Pink, jer je energija prštala na sve strane", izjavila je Ceca za Telegraf.


Foto: TV Pink

Na snimanju su još bili: Haris Džinović, Viki Miljković, Aco Pejović, Lexington i "Tropico bend", kao i Milan Stanković, Milica Pavlović i Katarina Grujić.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: TV Pink / Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>