Region

Svet

Sara Trajanović prošlost ostavila iza sebe, ne seća se Ivana i Akija!

Sara Trajanović najveću pažnju na sebe skrenula je tokom učešća u rijalitiju Farma, zbog veza koje je imala sa Ivanom Marinkovićem i Adrijom Akijem Markovićem, ali nakon završetka rijalitija, manekenka je izjavila kako se svoje prošlosti uopšte ne seća, kao i da svakoga od njih može da pogleda u oči.

Sara Trajanović prošlost ostavila iza sebe, ne seća se Ivana i Akija!Sara Trajanović se nakon raskida sa Ivanom Marinkovićem vratila bivšem dečku!
Manekenka Sara Trajanović, ne prestaje da privlači pažnju. Nakon raskida veze sa Ivanom Marinkovićem, Sara Trajanović kaže, kako više nema osećaj ni za šta što je vezuje za prošlost.

"Ja zaista više nemam osećaj ni za šta što je vezano za moju prošlost. Kurtoazija je nešto drugo. Svima mogu da pogledam u oči, pružim ruku i nastavim u budućnost još čvršćim i stabilinijim koracima", rekla je Sara za Pulsonline.rs i dodaje kako je okupirana poslovnim planovima, ali i da je veoma srećna u ljubavi:

"Inače, Trajanovićeva trenutno je okupirana novim poslovnim aktivnostima, a ujedno je
"Srećna sam, volim i voljena sam i iznad svega poštovana. Krajem meseca idem u Beč na Dane mode i nastavljam sa životom koji sam vodila pre rijalitija", rekla je manekenka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>