Region

Svet

Region

Svet Plus vas vodi u bioskop - pogledajte najnoviji film Čudesni Spider-Man 2 3D! (Foto+Video)

U saradnji sa distibuterskom kućom Tuck, naš portal vas ovog četvrtka vodi na projekciju filma Čudesni Spider-Man 2 3D, koji je od danas, 24. aprila, na redovnom bioskopskom repertoaru.

Svet Plus vas vodi u bioskop - pogledajte najnoviji film Čudesni Spider-Man 2 3D! (Foto+Video)



Najbrži čitaoci osvojiće po dve karte, a potrebno je samo da pošalju ime, prezime i kontakt telefon na email naše redakcije [email protected] a mi ćemo vas odvesti na 3D projekciju filma "Čudesni Spider-Man 2" u bioskopu Tuckwood danas u 17.20 sati.

Film Čudesni Spider-Man 2 stiže u bioskope 24. aprila (Foto+Video)
Oduvek smo znali da je najveća borba Spider-Mana bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života Pitera Parkera i herojskih dužnosti Spider-Mana. U filmu Čudesni Spider-Man 2 3D (Amazing Spider-Man 2 3D) Piter Parker će otkriti, da najveći sukob tek predstoji.



Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Spider-Mana ništa se ne može porediti sa osećanjima letenja između solitera, pomaganja drugima i druženja sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Sa pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatelj, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp.

Pogledajte trejler za ovu uzbudljivu avanturističku akciju u režiji Marka Veba.



Autor: B.B.
Foto: TuckVision Srbija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>