Svet

Region

Demi Mur beži iz grada kako ne bi morala da gleda venčanje bivšeg muža?

Demi Mur odlučila je da ode iz grada dok ne prođe venčanje Ešton Kučera i Mile Kunis, jer još uvek nije uspela da preboli razvod i ne može da podnese činjenicu da će se njen bivši suprug oženiti drugom osobom.

Demi Mur beži iz grada kako ne bi morala da gleda venčanje bivšeg muža?



Demi Mur besna i očajna - ljubomorna na Eštona Kučera i Milu Kunis
Demi Mur jako teško je podnela rastanak od Eštona Kučera, pa sada već uveliko planira put, kako tog dana ne bi morala da gleda kako se njen bivši suprug na večnu ljubav zaklinje drugoj ženi. Prema rečima izvora 51- godišnja glumica, planira da otputuje u Indiju.

"Demi Mur još uvek seoporavlja od bolnog razvoda, a prijateljima je priznala kako planira da pobegne iz grada dok ne prođe cela euforija oko svadbe i dan samog venčanja", rekao je izvor blizak glumici i dodao:

 "Demi zna da će morati da izdrži ceo taj pritisak, jer će taj događaj svima biti glavna tema, a navodno je Ešton već obavestip prijatelje kako će biti pozvano mnoštvo poznatih ličnosti. Njoj je sve to još uvek bolna tema i moraće da napusti grad. Verovatno će otići  u duhovni centar u Indiji, gde će se buditi u četiri sata ujutro, pevati, meditirati, baviti se jogom, lagano hraniti i oblačiti se u haljine", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>