Region

Svet

Region

Uskoro nova verzija filma o Godzili, nepunih mesec dana do 3D premijere! (Video)

Ostalo je još nepunih mesec dana do premijere nove verzije filma o Godzili. Ovoga puta GODZILA je spremna za 21. vek i stiže nam u 3D, bliže nego ikad.

Uskoro nova verzija filma o Godzili, nepunih mesec dana do 3D premijere! (Video)



Studio Warner Bros je u produkciju ovog hiperskpektakla uložio sve svoje resurse i pripremio nam pravi letnji blokbaster sa sjajnom glumačkom podelom, na čelu sa Eron Tejlor Džonsonom i Džulijet Binoš. Režiju filma potpisuje Garet Edvards, a specijalne efekte trenutno najbolji SFX majstori Holivuda iz studija Weta Digital pod patronatom Pitera Džeksona.



Godzila je najpoznatije čudovište koje je ove godine ponovo probuđeno i preti čovečanstvu. Prouzrokovano dugogodišnjim nuklearnim probama na Pacifiku, ljudi su ne mareći za zakone prirode i potcenivši je, oslobodili zlo koje preti da uništi celi svet. Godzila iza sebe ostavlja samo pustoš i uništenje, a čovek ne poseduje niti jedno delotvorno oružje kojim bi mogao da je zaustavi. Grupa hrabrih odmetnika na čelu sa mladim Fordom Brodijem (Eron Dzonson) nalazi se na putu mogućeg rešenja za spas ljudske rase i čitave naše civilizacije.



U nestrpljivom iščekivanju majske premijere filma predstavljamo vam trejler za film:



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>