Region

Svet

Vlado Kalember i Ana Rucner u poslednjem obraćanju povodom razvoda: Među nama nije došlo do kraja ljubavi

Vlado Kalember i Ana Rucner obratili su se fanovima putem Fejsbuka i još jednom potvrdili okončanje desetogodišnjeg braka, ali i da uprkos svim nedaćama među njima nije došlo do kraja ljubavi te da će se i dalje poštovati i voleti - na drugačiji način.

Vlado Kalember i Ana Rucner u poslednjem obraćanju povodom razvoda: Među nama nije došlo do kraja ljubavi



Bolni razvod Vlade Kalembera i Ane Rucner: Dirljiv zagrljaj za kraj (Video)
Iako su se veoma profesionalno ponašali tokom učestvovanja u popularnom muzičkom šou programu "Zvezde pevaju" na HRT-u, te se ničim nije dalo naslutiti da je njihovom braku došao kraj, Ana i Vlado su ljudski objasnili svoj razvod, ali i stavili javnosti do znanja da će se i dalje poštovati i voleti, samo na različitim adresama.

Uz zajednički video iz šoua "Zvezde pevaju" u kojem su nastupili pesmom "To Love Somebody", bivši supružnici su objavili kratko saopštenje.



"U proteklih nekoliko meseci uspeli smo zadržati intimu, za šta smo uistinu zahvalni. Ovim putem vas obaveštavamo da su navodi o našem razvodu tačni. U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem.

Preko zajedničkog advokata smo podneli zahtjev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovaćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama.

Ovo je naše poslednje obraćanje vezano za ovaj slučaj jer želimo verovati da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života. Sve što smo želeli reći, Ana je već izjavila za Story. Vaši Ana i Vlado", objavljeno je na Aninoj Fejsbuk stranici.

Autor: B.B.
Foto: Facebook / Ana Rucner

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>