Region

Svet

Lokacija Serbia Wonderland Open Air Festivala konačno otkrivena! (Video)

Ovogodišnji Serbia Wonderland Open Air Festival će se održati 20. i 21. juna, a spektakl će biti na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, koji može da primi oko 10.000 posetioca.

Lokacija Serbia Wonderland Open Air Festivala konačno otkrivena! (Video)



Dugoočekivana lokacija na kojoj će da se orži Serbia Wonderland Open Air Festival je otkrivena, a nalazi se na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, a sama lokacija će biti na raspolaganju za oko 10.000 posetioca, od kojih će mnogi biti iz zemalja regiona.

"Drago nam je što će prvi Serbia Wonderland Open Air biti održan na mestu na kome smo zajedno sa publikom krenuli u izgradnju Festivala Budućnosti i kroz 3 događaja i ukupne posete od preko 16.000 ljudi došli u priliku da na leto kroz 2 dana festivala ugostimo 9 svetki poznatih EDM dj imena. Vreme je da stignemo do cilja koji smo zajedno zacrtali. Očekujemo eksploziju pozitivne energije i osmeha u atrijumu!", otkrili su iz Jungle Tribe-a.

Raspisan je konkurs za mlade scenografe, performere, kostimografe i ostale umetnike koji žele i misle da mogu da doprinesu izgledu prvog Serbia Wonderland Open Air Festivala, prijave se vrše na na mail [email protected].

Ulaznice za festival se mogu kupiti po ceni od 1.500 dinara, za oba dana, a učešće su potvrdili Beletek, Omnia, Ibranovski Music, kao i mnogi drugi.



Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>