Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Esma i Zejnep smišljaju plan kako da se osvete Sili! Omer napada Borana (Foto)

Esma pronalazi slike od Zejnep kod Sile na stolu. Osman je u strahu, pošto su mu svi okrenuli leđa. Bedar pada u nesvest pred ćerkama, govori kako joj nije ništa, ali  Boran shvata da nešto nije u redu.

Serija Sila večeras: Esma i Zejnep smišljaju plan kako da se osvete Sili! Omer napada Borana (Foto)



Serija Sila večeras: Boran saznaje da Bedar ima rak! Omer prosi Zejnep, hoće li pristati na brak bez ljubavi? (Foto)
Dželil mu govori kako Bedar ima rak i kako je zbog toga prodao kuću u Mardinu. Omer prosi Zejnep, ali ona traži vremena. Dželil i Boran odlaze zajedno kod doktora kako bi platili terapiju za Bedar. Boran tastu obećava, da će platiti sve troškove lečenja, ali da Sila ne sme da sazna šta se dešava, jer bi je to dodatno uništilo.

Zejnep na stolu zatiče buket cveća, iako je pomislila da su ruže od Borana, razočarava se kada ugleda poruku u kojoj je Omer moli da pristane da se uda za njega, ali ona odbija. Zejnep dolazi kako bi razgovarala sa Dilan, Boran i Sila joj govore da ostane na večeri, ali se ona oseća suvišnom i govori im kako mora da ide.

Sila odlučuje da se suprotstavi Zejnep i govori joj kako je Boran potpuno zdrav i da mu ona više nije potrebna i da će potražiti mišljenje i drugog lekara. Mačelnik bolnice shvata da je Zejnep zaljubljena u Borana i govori joj kako on više nije njen pacijent. Sila govori Boranu kako želi da se vrate u Mardin i kako joj je dosta Istanbula, on odbija njenu molbu i govori joj kako zbog terapije mora da ostane tu.



Omer dolazi kod Borana i govori mu kak zna da je Zejnep zaljubljena u njega. Esma želi da se osveti Sili i odlazi kod Zejnep, doktorka u rukama ima snažan adut kojim bi mogla da se osveti Sili...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>