Region

Svet

Herojski! Đule Van Gog spasao život putnici u avionu

Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog, je na letu iz Beograda ka Abu Dabiju postao pravi heroj. Naime, on je pritekao u pomoć ženi koja je sedela blizu njega, pošto je izgubila svest, nakon što joj je pozlilo.

Herojski! Đule Van Gog spasao život putnici u avionu



Đule Van Gog: Neumereni smo u svemu
Frontmen Van Goga Zvonimir Đukić Đule je za vikend putovao avionom iz Beograda za Abu Dabi, kada je ženi koja je sedela u blizini pevača pozlilo. Naime, žene je sat i po nakon uzletanja izgubila svest, a pevač joj odmah pritekao u pomoć.

"Primetili smo da gospođi nije bilo dobro, ali verovali smo da je to zbog straha od letenja. Međutim, ona je naglo promenila boju lica i onesvestila se. Svi putnici su se uznemirili, a prvi je skočio Đule i dao joj veštačko disanje. Bilo je strašno! Imali smo osećaj kao da smo u filmu", rekao je izvor za Blic.

"On je najbrže reagovao, jer je sedeo nedaleko od nje. Avion je već bio na pola puta, nije bilo moguće da se neplanirano prizemlji negde. Srećom, Đuletova pomoć bila je delotvorna, pošto je žena posle izvesnog vremena došla svesti", dodao je izvor.

Odmah nakon Đuletove pomoći pritekli su i članovi posade, doneli ženi vodu, a odmah nakon sletanja ona je odvedena u bolnicu.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>